Het gemak van online. Altijd en overal toegang tot uw gegevens!

Als klant van Gasmeetstation heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend gebruik te maken van ons cliëntportaal. Dit online platform is speciaal ontwikkeld voor onze klanten en biedt een gebruiksvriendelijke en complete webservice. Maak gebruik van deze handige tool en beheer uw zaken gemakkelijk en efficiënt online.

We horen vaak de termen 'klantportaal', 'cliëntportaal' of 'clientportal' maar wat is het eigenlijk?

Een clientportal is een online platform dat speciaal is ontworpen om communicatie en samenwerking tussen een bedrijf en zijn klanten te vergemakkelijken. Het biedt tal van voordelen, waaronder:

  1. Gemakkelijke communicatie: Een client portal maakt het mogelijk voor klanten om snel en gemakkelijk in contact te komen met het bedrijf. Klanten kunnen bijvoorbeeld berichten sturen zonder dat ze daarvoor moeten bellen of mailen.
  2. Efficiënte samenwerking: Met een client portal kunnen bedrijven documenten en informatie delen met hun klanten. Hierdoor kunnen klanten bijvoorbeeld facturen bekijken en gasmetingen aanmelden. Dit zorgt voor een efficiëntere samenwerking tussen bedrijven en hun klanten.
  3. Betere klanttevredenheid: Door het gebruik van een client portal kunnen bedrijven hun klanten een betere service bieden. Klanten hebben immers snel en gemakkelijk toegang tot informatie en kunnen op elk moment van de dag contact opnemen met het bedrijf. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en een betere klantloyaliteit.

Kortom, een client portal is een handig hulpmiddel voor bedrijven die hun klantenservice willen verbeteren, efficiënter willen samenwerken met hun klanten, en de productiviteit willen verhogen.

Gebruiksvriendelijk dashboard

Wij zetten in op gebruiksvriendelijkheid, gemak en overzichtelijkheid. Continu zijn wij bezig om onze service te optimaliseren. Met onze cliëntportaal is het onder andere mogelijk om:

– Gasmetingen drive-through aanmelden;
– Gasmetingen op locatie aanmelden;
– VGM weging aanmelden;
– Opslag voor-aanmelden;
– RI&E rapportages uitdraaien;
– Certificaten inzien en downloaden;
– Facturen inzien en downloaden;
– Analyses maken en inzien;

Gas measurement results

  • OK
  • Not OK

Accounts

Account 1
Account 2
Account 3

Total

  • Total orders

EDI of API koppeling ook mogelijk?

Net een stapje verder! Bij Gasmeetstation is het nu mogelijk om een EDI of API koppeling te creëren. Het doel hiervan is om de efficiëntie te verhogen en fouten te verminderen, waardoor uw medewerkers meer tijd kunnen besteden aan andere werkzaamheden en de productiviteit van uw afdeling wordt verhoogd.

Klinkt interessant, nietwaar? Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.