Warehouse in eigen beheer

Met ruim 25.000 m2 loods op de Maasvlakte heeft Gasmeetstation voldoende mogelijkheden voor opslag, crossdocking en het assisteren van de Douane bij fysieke controles. Onze loods is zowel AEO als PGS15 gecertificeerd . Van opslag (ADR), overslag tot crossdocken.

Geventileerde trailers

Wanneer de producten in de container blijven dampen of de goederen snel beschikbaar moeten zijn, is er de mogelijkheid om de goederen aan de loods te lossen. De producten zullen met persoonlijke bescherming gelost worden. Gasmeetstation beschikt over 10 eigen speciaal geventileerde trailers waardoor het mogelijk is om goederen over te laden zodat deze snel op eindbestemming kunnen zijn. Afhankelijk van de stoffen en concentraties kan er gebruik worden gemaakt van verschillende PBM’s.

Ompakken

Ook is er de mogelijkheid om de goederen om te pakken of stuwmateriaal te verwijderen. Deze kunnen voor een beter resultaat op de gasmeting zorgen. Ongeacht de methode of type gas dat zich in uw container bevindt: het Gasmeetstation zoekt altijd naar de meest passende oplossing om uw producten zo snel mogelijk gasvrij te krijgen.

Mogelijkheden

 • Lossen met adembescherming

  Mocht een container niet snel genoeg gasvrij te krijgen zijn of mochten goederen spoed hebben omdat het bijvoorbeeld folderartikelen zijn, dan kunnen wij direct actie ondernemen en de container lossen met adembescherming. Dit is mogelijk op onze locatie Maasvlakte, maar op verzoek is dit ook in het land te verzorgen.

 • Inspectie NVWA en Fysieke controles

  In samenwerking met de NVWA kunnen diverse controles uitgevoerd worden waaronder op verpakkingshout (bij o.a. natuursteen) en op ongekoelde voedingsmiddelen waaronder melamine, zaden en andere koopmansgoederen. Is het een fysieke controle (FYCO) bij ons op de terminal dan regelt Gasmeetstation de afspraak met de Douane en de gasmeting, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

 • Opslag & behandelen gevaarlijke stoffen

  Buiten het opslaan van gevaarlijke stoffen in containers (uitgezonderd klasse 1, 6.2 en 7) kan Gasmeetstation ook assisteren met opslag in een PGS 15 loods, overladen en ompakken van gevaarlijke
  stoffen. Gasmeetstation beschikt over 25.000 m2 loodsoppelvlak.

Meer dan gasmeten alleen

Gasmeetstation heeft meer te bieden dan gasmeten alleen. Buiten ons containerdepot om, hebben wij ook mogelijkheden genoeg met onze loods.

 • Lossingen met adembescherming en overladen in speciaal geventileerde trailers
 • Crossdocken
 • Uitvoeren van fysieke controles
 • Opslag