Containertransporten worden dagelijks uitgevoerd door ons. Veelal lokaal tussen terminal en onze eigen locaties, maar ook container en trailertransport naar eindbestemming.

Voor uithalen

Gasmeetstation heeft eigen wagens voor het transport. Hiermee worden dagelijks containers vanaf de terminal naar ons eigen terrein gereden. Uiteraard kunnen wij ook containers direct leveren op uw adres, eventueel met gasmeting.

Trailertransport

Containers welke moeilijk gasvrij te krijgen zijn of wanneer er enorm veel spoed is voor goederen in containers die afgekeurd zijn, kunnen wij lossen met adembescherming en leveren in speciaal geventileerde trailers.

Special Services

 • Efficiëntie

  Wij hebben de mogelijkheid om containers waarbij een vermoeden is, of uit voorgaande metingen is gebleken, dat deze stroom vaak wordt afgekeurd vooraf uit te halen. Containers worden dan naar ons terrein gereden, direct gemeten en indien nodig aangesloten voor ontgassing. Het grootste voordeel hierbij is dat er geen foutrit ontstaat, daarnaast is het opzetten bij onze terminal vaak sneller dan bij de grote containerterminals.

 • Geventileerde trailers

  Containers welke moeilijk gasvrij te krijgen zijn of wanneer er enorm veel spoed is voor goederen in containers die afgekeurd zijn, kunnen wij lossen met adembescherming en leveren in speciaal geventileerde trailers. Dit transport kan uitgevoerd worden naar elke locatie in Nederland, maar ook buiten onze landsgrenzen. Op deze manier heeft u op een veilige manier snel de beschikking over uw goederen.

 • Ontzorgen

  Het totale pakket van A tot Z.

Voordelen op een rijtje

Van uithalen tot leeg retour en alles wat daar tussen zit.

 • Eigen wagens voor container vervoer, ADR en NON ADR, reefers etc.
 • 10 speciaal ontworpen geventileerde trailer units
 • Nationaal en internationaal transport
Meer informatie?