Training & advies!

Het trainen en herhalen is belangrijk om men op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen

Wil je weten wat een gasmeting precies inhoudt? Waarom er gasmetingen uitgevoerd dienen te worden? En hoe het in zijn werking gaat? Wij bieden awareness trainingen aan met betrekking tot gasmeten, waarin alle “INS & OUTS” aan de orde komen! Naast deze awareness trainingen bieden wij ook meer specialistische trainingen aan. Denk hierbij aan training op het gebied van MGK (middelbaar gasmeetkundige) en FTIR-analyse (fourier transform infrared). Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Training

Specialistische trainingen met betrekking op stoffen en op het gebied van MGK (middelbaar gasmeetkundige).

Awareness

Hoe zorg je ervoor dat het loodspersoneel zich bewust wordt van alle gevaren en risico’s bij het openen en lossen van zeecontainers. Dit komt aan bod in onze awareness training waarin veiligheid en bewustwording op nummer 1 staat. Samen met u stellen wij een programma op zodat uw medewerkers zich bewust worden van de risico’s en gevaren welke men tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden kan tegenkomen.

Actief deelname?

  • Certificaat

    Heeft uw personeel actief deelgenomen aan de training en of awareness dan ontvangt diegene een certificaat als bewijs van deelname.

Direct inschrijven