Professioneel desinfecteren doodt vrijwel alle bacteriën, schimmels en virussen.

Samenleving op 1,5 meter is het ‘nieuwe normaal’. Hygiëne speelt hierin een grote rol. Naast het vele handen wassen is het belangrijk om plekken schoon en hygiënisch te houden.  Deze behandeling is voor vrijwel alle sectoren geschikt en is in staat om door middel van een verneveling, op basis van waterstofperoxide, bacteriën te doden en virussen te bestrijden waaronder COVID-19.

De ventilatie en luchtkwaliteit in binnenruimte is cruciaal! Het is mogelijk door Gasmeetstation een CO2 meting te laten uitvoeren in openbare ruimtes zoals verpleeghuizen, huisartsenpraktijken, kantoren, restaurants en scholen. Aerosolen kunnen door een slechte ventilatie en een onjuiste luchtvochtigheid lang blijven hangen waardoor aanwezigen deze kunnen inademen met alle risico’s van dien.

Voor vrijwel alle sectoren

Van kantoren, zorgcentra, kappers, sportcentra, vliegtuigen, woonhuizen, hotels tot onderwijs, maritiem en winkels. Gasmeetstation beschikt over gekwalificeerd en gecertificeerd personeel. Door middel van het vernevelen van de ruimtes met waterstofperoxide, worden schimmels, bacteriën en virussen tot 99,9% gedood.

 

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de desinfectie zullen speciaal getrainde schoonmakers de ruimten voorbereiden en een team aan gecertificeerde specialisten de ruimte middels verneveling desinfecteren. Door deze methodiek worden aanwezige schimmels, bacteriën en virussen tot 99,9% gedood.

Na de inwerktijd wordt de ruimte geventileerd. Hierna worden er metingen uitgevoerd. Wanneer uit metingen blijkt dat de luchtkwaliteit aan de normeringen voldoet, wordt de ruimte weer vrijgegeven. U ontvangt een behandelcertificaat.

Informatie

 • Snelle behandeling

  Door een goede voorbereiding is een korte downtime mogelijk. Wanneer uit metingen blijkt dat de luchtkwaliteit aan de normeringen voldoet, wordt de ruimte weer vrijgegeven. Na enkele uren zijn de behandelde ruimtes weer toegankelijk.

 • Biologisch afbreekbaar

  De behandeling bestaat uit het vernevelen van gecertificeerde producten op basis van waterstofperoxide middels speciale vernevelaars die desinfecteren zonder de oppervlakken te beschadigen. De waterstofperoxide is biologisch afbreekbaar.

 • CO2 meting ook mogelijk

  Ook is het mogelijk om een CO2 meting te laten uitvoeren in openbare ruimtes zoals een kantoortuin.  Aerosolen kunnen door een slechte ventilatie en niet de juiste luchtvochtigheid lang blijven hangen waardoor aanwezigen deze kunnen inademen met alle risico’s van dien.

 • Gecertificeerd en getraind personeel

  Wij hebben gekwalificeerd en gecertificeerd personeel waardoor er een goed advies kan worden afgegeven.

 

Meer informatie hierover? Neem dan gerust contact met ons op.