GASMEETSTATION BESTAAT 10 JAAR!

In 2009 begonnen wij als Gasmeetstation Rotterdam met het op gasmeten van zeecontainers op de Maasvlakte.

In 10 jaar tijd is er veel veranderd; Gasmeetstation Rotterdam werd Gasmeetstation Nederland en gasmeten werd MEER dan gasmeten alleen. Just to be sure!

Van landelijke dekking, door in België en Duitsland. Mooie samenwerkingsverbanden met verschillende inland terminals en diverse overheidsinstanties.

Drie eigen containerdepots (waarvan twee tussen de grote deepsea terminals in) met de grootste en meest moderne ontgasinstallatie van Nederland; capaciteit om wel 96 containers tegelijkertijd te ontgassen!

Een eigen loods en containerterminal met een Douane status met de mogelijkheid tot het uitvoeren van Fysieke controle’s, ladinginspecties en het behandelen van gevaarlijke stoffen. Opslag van (NON) ADR containers, verwerken van special cargo, VGM wegen, lossingen met adembescherming, doorleveren in speciaal ontwikkelde geventileerde trailers en nog veel meer. Het complete plaatje; van uithalen tot leveren, met alles erop en eraan.

Vakbekwaam en goed opgeleid personeel. Van gevaarlijke stoffen- tot chemiespecialisten. Trots op ons team, ons bedrijf, voor uw veiligheid.
Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Gasmeetstation Nederland, meer dan gasmeten alleen!

Leave a Comment