Fumigatie voor export

Fumigatie voor export

Vanuit de Rotterdamse haven vertrekken jaarlijks honderdduizenden containers richting China. In een groot deel daarvan bevinden zich boomstammen die in China zelf verwerkt worden tot een eindproduct. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meubels.

Bij containers voor export geladen met boomstammen is het verplicht om deze te behandelen. Hiervoor zijn strenge internationale eisen.
Voorheen gebruikte men insecticide om insecten in de containers te doden. Bij het doorzagen van het hout in China kwamen nog steeds levende insecten onder de schors vandaan. Daarom eist China sinds een aantal jaar het fumigeren (begassen) of een hittebehandeling van containers met boomstammen voordat de containers naar China vertrekken.

Locatie
Ons depot is strategisch gelegen tussen de grote deepsea terminals en is een officiële controle locatie voor de KCB (voor een fytosanitair certificaat) waardoor wij ook de mogelijkheid hebben om de container voor u in te leveren.

Wilt u meer informatie over het begassen van een container, andere containerbehandeling (zoals BMSB, Heat Treatment of een andere behandeling) of een van onze andere diensten? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 088 – 996 4756 of vul onderstaand contactformulier in.

 

  • Gediplomeerd personeel
  • Strategisch gelegen tussen deepsea terminals in
  • Officieel controle locatie voor de KCB (fytosanitaire certificaat)
  • Ruimte om onder andere boomstammen in te gassen
  • Containers voor export inleveren op de terminal
  • Ook andere containerbehandeling mogelijk


    Leave a Comment