Gasmeetstation innoveert verder

Gasmeetstation innoveert verder!

Ons team van gasmeetkundigen is naast de Gasmet DX 4040 FTIR analyzer tegenwoordig ook uitgerust met de Dräger X-am 8000. Deze multimeter heeft een zeer krachtige pomp en kan hierdoor op een slang tot wel 45 meter lengte worden aangesloten. Tevens is de meetcapaciteit vergroot, waardoor er maar liefst 6 sensoren gebruikt gaan worden: te beginnen met een hoogwaardige Photo Ionisatie Detector (PID), infrarood explosiesensor (LEL), zuurstofsensor (O2), koolstofmonoxidesensor (CO), koolstofdioxidesensor (CO2) en een sensor om fosforwaterstof (PH3) te detecteren.

De bumptests en kalibraties kunnen snel en eenvoudig uitgevoerd worden met behulp van de test- en kalibratiestations (Dräger X-dock). Deze staan op strategische locaties door het land en natuurlijk op onze depots / terminals. Hierdoor zijn we in staat om snel en adequaat te handelen om onze apparatuur altijd in opperste staat te houden. Bovendien blijven de operationele kosten ook nog eens tot een minimum beperkt door het lage test-/kalibratiegasverbruik.

De rapportagefunctie en verschillende andere nuttige functies maken de X-dock met het Manager PC software systeem een slimme aanvulling voor ons eigen managementsysteem. De Dräger X- am 8000 detectoren worden zo op een eenvoudige manier op onze terminals en in onze buitendienst geïdentificeerd door middel van de geïntegreerde RFID-transponder.

Al met al zijn wij hierdoor klaar voor de toekomst en blijven wij in staat om hoge kwaliteitsmetingen uit te voeren tegen een nette en marktconforme prijs!

Team Gasmeetstation Nederland

Related Posts
Rebranding GMS cars & clothes
Gasmeetstation innoveert verder
Gasmeetstation innoveert verder
Leave a Comment